ONLINE COACHING

Hogyan tudlak támogatni?

Takács Timi vagyok a Hölgyek  Mentora, közgazdász, life-, art-, gyermek- és ifjúsági coach, oktató, alkotóművész. Az általam kidolgozott Takács-Művész-Coaching© Módszerrel támogatlak abban online coaching keretében, hogy megtaláld és megalkosd ÖN-MAGadat, a harmonikus belső EGYENSÚLYodat. Borotvaél pontosan rávilágítalak arra, hogy hol billent ki az egyensúlyod, megtaláld a megoldáshoz vezető utat és el is indulj rajta. 

Legfontosabb eszközömmel, a Színes Hangulatok képkártyákkal – mely a saját festményeimből készült – megoldásfókuszú kérdésekkel és hatalmas művészterápiás eszköztárral rendelkezem. Mélyebb szintre juttatlak, mint a hagyományos coachingban, ezáltal hatékonyabb és eredményesebb önismereti munkát végezhetsz, segítelek a tisztánlátásban és a válaszok megtalálásában. Néhány visszajelzés a klienseimtől:

Miben lehet szükséged rám?

Az elmúlt évek során sok olyan Nővel találkoztam az online coaching üléseken, akiknek szükségük volt a támogató beszélgetésekre, mert elakadtak életük egy-egy területén.

Legszembetűnőbb az
 • ÖNBIZALOM HIÁNYA, amit a körükben tapasztaltam, emellett a
 • MUNKÁBA VISSZATÉRÉS,
 • az IDŐGAZDÁLKODÁS is nehézséget okoz számukra, és sajnos
 • a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMA sem ritka.
De a jó hír, hogy teljesen meg lehet szüntetni a művész-coaching módszeremmel!
 
Képzeld el, hogy van VALAKI:
 • akinek ugyanolyan fontos a SIKERED, mint Neked,
 • aki jó kérdéseket tesz fel, melyekkel RÁTALÁLSZ az erőforrásaidra,
 • aki segít olyan megoldásokat találnod magadban, amelyekről nem is TUDTÁL,
 • aki SEGÍT neked kiszélesíteni a horizontodat,
 • aki olyan nézőpontokat ad, amiket eddig nem használtál,
 • aki KREATÍV eszközökkel segít megtalálni a számodra legjobb megoldást

MI IS A művész-COACHING?

Módszeremben a művészetterápiát és a megoldásfókuszú life coachingot ötvözöm, mert hiszem, hogy a múlt minden esetben kihat a jelenre, ezért meg kell ismerni ahhoz, hogy a jövőt fel tudjuk építeni. Az online coaching során mélyebb rétegeket mozgatunk meg, megtaláljuk az elakadásod gyökér okait. A fő feladat a megoldás megkeresése, a kihívást okozó probléma átkeretezése. 

A következő lépés a jövőbeli cél meghatározása és a megvalósítása felé vezető úton való elindulás. Az eszközeimmel kitágítom azt a teret, ami a megoldáshoz tud vezetni. Általuk olyan ötleteket kaphatsz, amire eddig nem is gondoltál. Felismerések, AHA-élmények születnek általuk, mert aktivizálják a jobb agyféltekét, ami a logikus gondolkodás helyett a kreatív énünket hívja elő. Megmozgatják az érzelmeket, a képzelőerőt felerősítik, asszociációkat indítanak el. Újabb szemüvegeken át tekinthetsz az elakadásaidra, többféle nézőpontot kapsz, amikből ki tudod választani a számodra leginkább működőt és ezáltal átkeretezed a problémákat. 

Minden esetben abból indulunk ki, hogy a válasz benned van, Te vagy a legkompetensebb személy a saját problémádat illetően, én csak segítek neked a folyamattal megtalálni ezeket a válaszokat. Minősítés nélkül dolgozom, egy biztonságot nyújtó közegben, az odafigyeléssel és a megértéssel támogatlak, hogy megtaláld a saját erőforrásaidat és elindítsd a belső öngyógyító folyamataidat. Az esztétikum nem szempont, az alkotás folyamata számít, az bír gyógyító erővel!

Mikor való Neked?

  • Ha elhivatott és elszánt vagy, akarsz változni és változtatni a jelenlegi helyzeteden.
  • Tudnod kell, hogy minden, amire vágysz elérhető, viszont áldozatos és kitartó munkát igényel tőled is.
  • Tapasztalataimmal támogatni foglak ebben a folyamatban, de a lépéseket Neked kell megtenned!

Mikor nem való Neked?

 •  
  • Ha nem vagy hajlandó időt, energiát és anyagi befektetést  szánni magadra.
  • Ha nem hiszel az önfejlesztésben.
  • Ha nem akarsz változni vagy változtatni.

Amiben biztosan segítségedre tudok lenni:

Megtanulhatsz döntést hozni.

Növelheted az önbizalmadat.

Megismerheted önmagad.

Megtanulhatsz elfogulatlanul tekinteni önmagadra.

Megtanulhatsz problémák helyett feladatokat látni, amiket meg tudsz oldani.

Tudod hatástalanítani a stresszt, megtanulhatod, hogyan lehet nem aggódni azon, amire nincs ráhatásod.

Megtanulhatsz tervezni, célokat állítani, a saját életedet vezetni.

Hogyan zajlik egy folyamat?

Hiszem, hogy a megoldás mindnyájunkban benne van, csak elő kell csalogatni. Feltérképezem benned a cselekvések mögött álló motivációt.

Kérdésekkel és kreatív gyakorlatokkal, segítelek más oldalról, másik nézőpontból, újabb szemüvegeken át ránézni a problémádra, az elakadásodra és ezáltal rálelned a megoldásra, a számodra legmegfelelőbb válaszra.

A további lépésekben pedig elindítalak ezen az úton, megerősítelek, hogy végig is tudj menni rajta és a végén egy elégedett, új életet élj.

Minden esetben az online coaching üléseket személyre szabom, a problémádra vonatkozóan készítem el a folyamattervet.

A 0. alkalom egy díjmentes  30 perces online tényfeltáró konzultáció, ahol megismerjük egymást, egymásra hangolódunk és itt van lehetőség eldönteni – Neked és Nekem is – hogy együtt tudunk-e működni. Ha igen, akkor elkezdjük az online coaching folyamatot, melyet minden esetben egyénre szabok.

A folyamat során az első időben hetente találkozunk, majd ezután 2-3 hét szünet következik a témádtól függően. Ez idő alatt lehetőséget kapsz a konzultáció során megtapasztalt új gondolatmintákat, gondolkodásmódot alkalmazni.

A fennmaradó alkalmakra ezután kerül sor, melynek végén lezárjuk a folyamatot. A folyamat arra hivatott, hogy egy új ajtót nyissak önmagad felé, melyen belépve már új nézőpont alapján tudsz önállóan, önmagad is változásokat eszközölni.

Az online coaching ülések időtartama 60-120 perc. Az ár mindig egyéni elbírálás alapján történik 13-25.000 Ft/alkalom áron.

Mielőtt szerződünk a folyamatra, egy díjmentes 30-50 perces online találkozó, ún. tényfeltáró beszélgetésen veszel részt.

A folyamatot előre kell kifizetni egy összegben vagy több részletben, egyéni megbeszélés szerint, átutalással. 

Mind a nulladik és az azt követő alkalmakat előre fogjuk egyeztetni úgy, hogy mindkettőnknek a legideálisabb időpontot találjuk meg.

Az online coaching folyamat értékét átutalással kell kiegyenlíteni a szerződéskötés napján egy összegben vagy részletben, megegyezésünk szerint. Időpontot csak a kiegyenlítést követően áll módomban lefixálni.

Készpénzes fizetés az első ülés alkalmával a helyszínen történik.

A számlákat minden esetben a szerződésben meghatározott névre és címre fogom kiállítani! 

Bejelentkezés:

Az ülésre jelentkezhetsz:

Mind a nulladik és az azt követő online coaching alkalmakat előre fogjuk egyeztetni úgy, hogy mindkettőnknek a legideálisabb időpontot találjuk meg. A közösen megbeszélt időpontot / időpontokat minden esetben írásban visszaigazolom.

A bejelentkezéshez szükséges az alábbi adatok megadása:

 1. név (számlázási név)
 2. cím (számlázási cím)
 3. telefonszám
 4. e-mail cím

Az adatokat az Adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki. Bővebben itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat

Lemondás:

Az előre megbeszélt időpontok lemondására, új időpont egyeztetésére a coaching előtt 72 órával van lehetőség díjmentesen.

A lemondást csak írásban – e-mail, Facebook messenger, kapcsolati űrlap – lehetséges. A lemondásodat mindig visszaigazolom, mely után lehetőséged van egy új időpontot egyeztetni.

Mindemellett lehetőséged van a teljes folyamat lemondására, amennyiben az első alkalom után mégis úgy döntesz, hogy nem engem választasz.

Ebben az esetben az első alkalom után 24 óra áll rendelkezésedre, hogy írásban értesíts és felmondd a szerződésünket. Az első alkalom teljes díjának levonása után a fennmaradó összeget visszatérítem Neked.

Köszönöm, hogy egymás idejét tiszteletben tartjuk!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft