lÁTLAK.
SEGÍTEK, HOGY SZÁRNYALJ!

Miért válassz mentorodnak?

Három gyermekes anyuka, közgazdász, a nők mentora és művészeti vezető.

Erős mélységeket és magasságokat megtapasztalt lélekemelő vagyok, akinek a legfontosabb eszközei a színek és formák, melyekkel abszolút jelenléttel dolgozom. Minden megbízásnál, minden folyamatnál, amikor felkérnek, saját képeimből készült szimbólumkártyákkal és az általam kidolgozott módszerrel dolgozom. Ezek a művész-coaching eszközök, a gyors, használható felismerések a sikeres eredményeimnek kulcsa. Emellett fontosnak tartom helyzetfelismerő és intuitív készségeimet, számomra minden kliens különleges, mindenkivel összekapcsolódom, igazi empatának tartom magam.

Éppen ezért, a traumaoldásban, krízisekben, nagyobb döntéshelyzetekben, pillanatok alatt képes vagyok átlátni a kliens élethelyzetét és a legoptimálisabb, következő lépésekhez irányt adniNem csak kérdezek, de transzformatív életszemléletet is mutatok. Ez azért nagyon fontos, főleg napjainkban, mert aki változtatni, gyógyulni, fejlődni szeretne, az élet legkritikusabb területein, bizonyos szintű átalakuláson kell végigmennie, én pedig támaszod leszek ebben az átalakulásban.

Murányi Edina, ESP parapszichológus, gyermek- és felnőtt kríziskezelő tréner, a Murányi Empraxis Edukációs Központ alapítója, az alábbi szavakkal jellemzett engem:

Teljes vállszélességgel kiáll amellett, hogy a gyökereknél lehet hatékonyan építkezni. Személyes üzenete a látogatókhoz, - akik minden bizonnyal, nem véletlen olvassák a bemutatkozó ajánlóját -, hogy kettő fontos feltétele van annak, ha valaki vele szeretne dolgozni. 

Az első, meghozni a döntést, hogy mindenképp eljött az ideje a változásnak és ezért bármit hajlandó megtenni a leendő kliens.

A második, a cselekvés hajlandósága. Ha ez a kettő feltétel teljesül, Timi szárnyra kap és a legelérhetetlenebb célok is karnyújtásnyi távolságba kerülnek általa. 

Timivel, a privát praxisában és az Empraxis magánóráin is találkozhattok, ahol színes hangulatban, lenyűgöző tehetségével várja sok szeretettel a nagy utazásra vágyó Hölgyeket. 

Kizárólag folyamatban lehetséges az együttműködés, hiszen az igazán alapos építkezés sem 1-2 alkalomból áll. 

Vezetőként, személyes ajánlásom fő motivációja, az elhivatottság és őstehetség, ami Timit jellemzi és azt a szorgalmat, amivel valóban a tengert is szét lehet választani, ahogy Mózes tette. Számomra a hit, létfontosságú tényező az életemben és ezt az oktatásban is ehhez mérten képviseljük, a tőlünk telhető legnemesebb módon.

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft