Ki is
Alkotó Anyu?

Néhány gondolat rólam

"A művészet gyógyító hatású. A művésznek is, és annak is, aki az adott művet befogadja."

A művészlelkű édesanya

Üdvözöllek Téged Varázslatos Világomban!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Takács Timi vagyok, három fiú édesanyja, végzettségeim szerint közgazdász, grafológus, life-, art-,  gyermek és ifjúsági coach, LoveYourBelly oktató, valamint alkotóművész. Amint láthatod, több dologgal is foglalkozom, ugyanakkor mindegyiket egyaránt szeretem. Bár nemtől és korosztálytól függetlenül akadnak vendégeim és vásárlóim, szolgáltatásaimmal mégis elsősorban az édesanyák segítőjének tartom magam. 

Hogyan lettem a Nők, az Anyukák segítője?
 
Az életem hatalmasat fordult 2019-ben, amikor huszonsok év után otthagytam a bankot, ahol közgazdászként dolgoztam és úgy döntöttem elég volt a számokból és a táblázatokból, mostmár szeretném azt csinálni, amiről gyerekkorom óta ÁLMODOM.
 
Saját lábra álltam és azóta azt csinálom, amit igazán SZERETEK: Nőket támogatuk önmegvalósításuk útján a megoldásfókuszú coaching és művészterápia eszközeivel, festményeket, állatportrékat készítek és édesanyáknak segítek regenerálódni szülés után. Ezek azok a dolgok, amik feltöltenek engem és általuk mások életét is színesíthetem és megkönnyíthetem.
 
 
  
A művészlelkű édesanya

LoveYourBelly oktatóként online órákat tartok, aminek segítségével a szülés utáni szétnyílt hasizom regenerálódni tud, megerősödik. Ha pedig a hasizom erősítése mellett tovább szeretne valaki formálódni, akkor életmód tanácsadásokkal is tudom segíteni elképzeléseinek megvalósulását. Személy szerint 3 hónap alatt 14kg-tól és 65cm-től szabadultam meg és ezáltal fittebb, energiában gazdagabb lettem.

Kortárs festőművészként online festőtanfolyamokat készítettem gyerekeknek. Mindezek mellett készítettem egy online tananyagot szülők számára „Hogyan tanítsd meg Gyermeke(i)d rajzolni?” címmel.

Festményeim számos témában (Anya-gyermeke, tájkép, csendélet, portré, állatportré…) és többféle alapanyaggal (olaj, akril, akvarell, ceruza, pasztell) készülnek, amelyek megvásárolhatók.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Javítani szeretnél az életminőségeden, de nem tudod még merre indulj el?

Akkor figyelmedbe ajánlom az INGYENES Önbizalom növelő minikurzusomat.

Ismerd meg az életmódod megváltoztatásához szükséges 5 alaplépést, és kezdd el más dimenzióban látni a problémákat, akadályokat!

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Coaching miniform
Te is küzdesz attól, hogy szülés óta nem szerezted vissza az alakod?
Szeretnél lapos hasat, de eddig semmi sem segített elérni?
Nem vált be semmilyen fogyókúra?
 

AKKOR ITT A MEGOLDÁS: ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÓ KOMPLEX PROGRAM!

A CSOMAG tartalma:
  • személyre szabott életmódváltó program
  • a nemzetközi sikerű LoveYourBelly online torna (2 naponta 30 perc) az otthonodban a lapos hasért
  • megoldásfókuszú online coaching