Kreatív, képes
coaching kártyák

A képek kinyitják a gondolatok és az érzések kapuit

A coaching kártya csomagokban található festményekkel a kliensed elmerülhet egy-egy adott problémájában, kihívásában, élethelyzetében. Segít mélyebben a belső világára figyelnie és megtalálni a válaszokat. A több témában is megtalálható coaching kártya csomagok által kiváló asszociációk és inspirációk tudnak születni a személyes és online ülések során egyaránt.

Az általam illusztrált coaching kártyák célja, hogy fejlesszék a képzelőerőt, az intuíciót, az önismeretet és a kommunikációt. A kártyák segítségével egy belső utazásra indulhatunk, ahol rátalálhatunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre és legelső sorban a problémáink megoldására. A coaching kártyákon szereplő képekkel fejleszthetjük érzelmi megnyilvánulásainkat. 

Több témában is megrendelhető coaching kártya csomagjaimat elsősorban kellő szakmai önismerettel rendelkező szakembereknek ajánlom: coachok, pszichológusok, pszichiáterek, pszichoterapeuták, tanácsadók, kineziológusok, szomato drámát tartó szakemberek, családállítók, trénerek, tanárok, pályaválasztási tanácsadók, szociális munkások, mentorok, egyéb segítő szakemberek.

MÁR MEGRENDELHETŐ A KÖVETKEZŐ KIEGÉSZÍTŐ!

Színes ajtók, kapuk kreatív coaching kártya

Színes ajtók, kapuk kreatív coaching kártya

A 20 kártyalapot tartalmazó csomag a Színes Hangulatok kreatív kártyacsomag kiegészítőjeként született meg.  A coaching kártyákon különböző ajtókat, kapukat és a hozzájuk vezető utakat festem meg, úgy, hogy az érzések és gondolatok minél szélesebb körét szólítsák meg. 

Általuk olyan történetekről mesélhetsz, amelyekkel a saját életutad során találkoztál. Ajtókat, kapukat lehet építeni, bezárni és kinyitni, vannak közöttük átláthatóak, és átláthatatlanok, nyitottak vagy több lakattal zártak is. De ezek sokszor csak a fejünkben léteznek. A kézzel festett coaching kártyák lendületet adnak a saját vagy a klienseid korlátozó tapasztalatainak átgondolására. 

A többféle kirakási mód lehetővé teszi, hogy saját önismeretben, kreativitásfejlesztésben használd, illetve, ha szakember vagy akkor a coaching kártyákat a kliensek folyamatainak megfelelően beilleszthető a terápiába. 

7,5cm*12cm méretű, 20 db-os coaching kártya csomag: 6490 Ft
10,5cm*14,5 cm méretű, 20 db-os coaching kártya csomag: 7990 Ft

Színes Hangulatok coaching kártya csomag

A Színes Hangulatok egy 60 db-os, asszociációt segítő coaching kártya csomag. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás, az önértékelés, az életút feldolgozása.

A Színes Hangulatok elnyerte a Magyar Coach Szövetség „2023 coaching eszköze” díját.

7,5cm*12 cm, 60 db-os coaching kártya csomag: 14990 Ft
10,5cm*14,5 cm, 60 db-os coaching kártya csomag: 16990 Ft

Színes Érzések coaching kártya csomag

A Színes Érzések 50 db-os coaching kártya csomagot úgy fejlesztettem ki, hogy segítsen megtalálni, megfogalmazni és kimondani a bennünk lévő érzelmeket. Ezeket a nyomdai minőségű asszociációs coaching kártyákat imádni fogják a klienseid!

7,5cm*12cm, 50 db-os coaching kártya csomag: 12990 Ft
10,5cm*14,5 cm, 50 db-os coaching kártya csomag: 14990 Ft

Coaching kártya árak
és további információk

A Kreatív Kép- és Coaching kártyák kétféle méretben, a szegedi nyomdában készülnek, kemény papírra, fénykép minőségben. Egyéni igények szerint csomagolva, ahogy a megrendelésnél kéred. Az áruk is változik aszerint, hogy melyik csomagot és milyen méretben kéred. Ezt a rendelés leadásánál tudod kiválasztani.

A coaching kártyák megvásárlásának nem feltétele a Kártyahasználati Workshopon való részvétel, azonban azoknak, akik saját munkájukba szeretnék beépíteni a módszert, és másoknak kívánnak segíteni vele, ajánlott ennek elvégzése.

A több lépcsős Kártyahasználati online Workshopon átadom a coaching kártyák módszertanát, egyfajta élménytanulás, mély önismereti munka formájában.

A következő coaching kártya Alapozó online Workshop időpontok:

Április 8. 16:00-20:00

Április 22. 16:00-20:00

(a részletekről kérj tájékoztatást itt!)

A következő témájú asszociációs coaching kártyák előkészületben: Ajtók/Kapuk, Mesék-Mítoszok, Párkapcsolati helyzetek, Absztrakt, Nőiség, Fák, Utak

Ezen felül az általam kifejlesztett, Takács Művész-coaching Módszert (melynek része a kártyahasználat is) – egy 9 alkalmas Mentorprogram keretében tanítom. Részletes információt kérj a kapcsolati űrlapon keresztü

Rendelj Kreatív Coaching kártya csomagot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kártyarendelés

COACHING KÁRTYA CSOMAG KIVÁLASZTÁSA

Mivel a Színes Hangulatok kártyacsomag mellé rendelted a Színes Érzések csomagot is, ezért AJÁNDÉKBA adok a csomagok mellé egy 4 órás workshopot 14.990Ft értékben, melyben részletesen bemutatom a kártyák használatát különböző saját élményű gyakorlatokon keresztül. Válassz a lentebb meghirdetett időpontok közül:

FIZETENDŐ ÖSSZEG:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

SZÁLLÍTÁSI ADATOK

FIZETENDŐ ÖSSZEG:

Online fizetés esetén a fizetési felületre (Stripe) a Megrendelés elküldése gombra kattintva fog továbbvinni a rendszer.

Miért fontos ÖnMAGunkat szeretni?

Ma erre keressük a választ!
Az önszeretet nem önzőség!
Sokkal inkább az a belső békesség és elégedettség, amely lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és nyitottak legyünk mások iránt is.

Tovább olvasom »