Életminőség Javító Komplex Program

életminőség

Megújulás Kívül-Belül

Ebben a hihetetlenül felgyorsult világban minden folyamatosan változik, mi pedig vagy hagyjuk, hogy elsodorjon bennünket – elveszítve a kontrollt testünk és\vagy lelkünk felett is – vagy megvetjük a lábunkat és azt mondjuk: NEM TESZEK OLYAT, AMIT NEM AKAROK! 

A sorsunkat persze (bármit is mondanak a hangzatos szavakat használó internetes bölcsek) nem irányíthatjuk teljes mértékben, mivel rengeteg olyan külső tényező is befolyásolhatja, melyre nincs ráhatásunk. Nevezheted véletlennek, pechnek, szerencsének, vis maiornak, vagy aminek csak szeretnéd. Arról azonban már Te döntesz, hogy miként dolgozod fel a negatív eseményeket: önhibáztatással, aggódással, viaskodva magaddal és másokkal vagy előre nézel, állat felemelve, bátorsággal és reménnyel telve. 

Idáig azonban nem mindenkinek sikerül egymagában eljutnia, és ezen nincs is semmi szégyellni való! Ha mindenki egyedül fel tudna állni egy nehéz helyzetből, vagy épp a mókuskerék okozta apátiából, akkor nem léteznénk mi, coach-ok. De létezünk! Méghozzá azért, hogy segíthessünk mindenkinek, akinek szüksége van támogatásra, bátorításra, a pozitív gondolatok felé vezető út megmutatására. Ez pedig nem csak azért fontos, mert fantasztikus dolog vidáman és energikusan indítani minden egyes napot, hanem mert csak egészséges lélekkel van értelme nekivágni bármilyen nagy, és főként tartós, testi átalakulásnak. Ahogy mondani szokták: ép testben, ép lélek! 

Ha megvan benned az elhatározás, hogy változtass a mostani életmódodon, mind gondolkodásodat, mind alakodat tekintve, akkor ez az általam kifejlesztett program Neked szól!

A csomag tartalma

Életmód váltás – az egészséged alapja

Az első alkalommal körülbelül 1 órában bemutatom a programot, ami mellé jár egy közel 90 oldalas receptkönyv, napló és utána naponta mentorállak írásban minimum 6 héten keresztül.
Kérdés esetén folyamatosan rendelkezésre állok, általában 1-3 órán belül válaszolok! 6 hét alatt átlagosan 6-8 kg-t fogytak az ügyfeleim.

Ha te ennél többet szeretnél, akkor természetesen megyünk tovább a mentorálással addig ameddig szükséged van rá.

Torna – a feszes hasért

Elméleti anyag körülbelül 50 perc, és az első alkalommal átbeszéljük az állapotodat, megkapod a személyre szabott gyakorlatokat az első hétre. Utána heti 1 alkalommal találkozunk a változás követése miatt és ennek fényében újabb gyakorlatokat kapsz tőlem.
2 naponta 30 perc önálló tornát igényel otthon a lapos hasért, a feladatokat személyre szabottan kapod meg egy több oldalas adatlap kitöltése és a személyes beszélgetés alapján.
Az ügyfeleim átlagosan 10-12 hét alatt érték el a kívánt eredményt, de itt is addig kísérlek, amíg szükséges.

Online coaching – lélekemelés

Online megoldásfókuszú life coaching, ahol kreatív eszközök és kérdések alkalmazásával feltérképezzük, hogy hol az elakadásod, amiért nem sikerült eddig lefogyni és az ülések alkalmával támogatlak, hogy megtaláld a neked leginkább megfelelő megoldást és elindulj az utadon.
Ez 6 alkalmat tartalmaz, heti 1 alkalommal találkozunk 60-70 percre. 

Amennyiben jól érzed magad a bőrödben, de szeretnél lelkileg is olyan jól lenni, mint testileg, akkor csak az online coachingra is tudsz külön jelentkezni.

Csomag ára és jelentkezés

A program online zajlik. Egy Messengeren videó hívásban, melyen csak TE és ÉN leszünk, tehát ez nem csoportos program, Te vagy a fókuszban, csak RÁD koncentrálok és csak a Te problémáiddal foglalkozunk és oldjuk meg közösen.

A teljes csomag értéke: 131.000ft

Egyösszegű fizetés esetén az utolsó alkalommal ajándékot adok!

Részletfizetés is lehetséges!

Ebben az esetben felét – 66.000ft- kérem befizetni az első alkalom előtt 3 nappal, a második felét pedig a 4. alkalom után.

 

Jelentkezni nagyon egyszerűen lehet, töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszd ki az életmód váltó programot majd a üzenet mezőbe írj bele minden olyan információt amit fontsonak találsz megemlíteni nekem!

Szeretettel látlak a programon!
-Timi

Visszajelzés azoktól akik már igénybe vették a segítségemet

Vedd fel velem a kapcsolatot!

coach

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Javítani szeretnél az életminőségeden, de nem tudod még merre indulj el?

Akkor figyelmedbe ajánlom az INGYENES Önbizalom növelő minikurzusomat.

Ismerd meg az életmódod megváltoztatásához szükséges 5 alaplépést, és kezdd el más dimenzióban látni a problémákat, akadályokat!

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Coaching miniform