LoveYourBelly

A LoveYourBelly tanfolyam elsőre talán nem lehet ismerős a számodra, pedig ha nemrég szültél, érdemes lenne tudnod róla. A hasfalunk közepén függőlegesen elhelyezkedő tömöttrostos kötőszövet (linea alba) a várandósság ideje alatt a baba növekedésével meglazulnak és gyakran a szülés után nem húzódik vissza. Elsőre talán nem is gondolnád, hogy a mindennapi hát- és derékfájdalmak, vagy a rendszeres edzés ellenére se visszahúzódó hasizmok problémája mögött ennek a kötőszövetnek a megnyúlása áll. Komolyabb esetekben akár a szülés után jelentkező köldök vagy hasfali sérv okozója is lehet. 

Az előbbi panaszokra lehet barátságos és költséghatékony megoldás LoveYourBelly tanfolyamom, amely során műtéti beavatkozások nélkül oldjuk meg közösen és személyre szabottan a problémát. Egy kis praktikával Te is megállapíthatod, hogy szétnyílt-e hasizmod: ha a hátadra fekszel és talppal lefelé felhúzod a lábad, gördülj préselő testhelyzetbe. Ujjaidat köldök magasságban helyezd a hasüreged irányába, ha érzel az egyenes hasizmaid között rést, akkor neked is ez lehet a problémád. 

LoveYourBelly tanfolyam

A tanfolyam élő, online órák (Messenger, Zoom, vagy Skype segítségével) formájában történik, költsége 20.000 Ft, ami magában foglal egy közel 90 oldalas online könyvet az elméleti háttérrel és tananyaggal illetve heti egy online órát (beszélgetésekkel egybekötött feladat gyakorlásokkal). A tanfolyam időtartama általában 6-8 hét, de egészen addig tart, amíg majd egy ujjnyira össze nem szűkül a rés, amelyet a megnyúlt kötőszövet okozott. Ha szeretnéd elkerülni a különböző orvosi beavatkozásokat, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és egyeztetünk, mi lenne Neked a legjobb megoldás.
(Ha jobban belemélyednél a LoveYourBelly világába, itt még több információt olvashatsz.)

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Javítani szeretnél az életminőségeden, de nem tudod még merre indulj el?

Akkor figyelmedbe ajánlom az INGYENES Önbizalom növelő minikurzusomat.

Ismerd meg az életmódod megváltoztatásához szükséges 5 alaplépést, és kezdd el más dimenzióban látni a problémákat, akadályokat!

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Coaching miniform
Te is küzdesz attól, hogy szülés óta nem szerezted vissza az alakod?
Szeretnél lapos hasat, de eddig semmi sem segített elérni?
Nem vált be semmilyen fogyókúra?
 

AKKOR ITT A MEGOLDÁS: ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÓ KOMPLEX PROGRAM!

A CSOMAG tartalma:
  • személyre szabott életmódváltó program
  • a nemzetközi sikerű LoveYourBelly online torna (2 naponta 30 perc) az otthonodban a lapos hasért
  • megoldásfókuszú online coaching