ONLINE COACHING

coach

Miért lettem coach?

Takács Timi vagyok Kreatív Női Tehetséggondozó, life-, art-, gyermek- és ifjúsági coach, a Muranyi Empraxis Traumapszichológiai és Edukációs Központ művészeti vezetője és oktatója, alkotóművész.

Az általam kidolgozott Takács-Művész-Terápia© Módszerrel támogatást nyújtok a Nőknek, Anyukáknak, hogy megtalálják és megalkossák ÖN-MAGukat, a harmonikus belső EGYENSÚLYukat.

Segítségemmel:

– borotvaél pontosan rálátnak arra, hogy hol billent ki az egyensúlyuk

– kifinomodik, fejlődik az 5 érzékszervük

– megtalálják a megoldáshoz vezető utat 

– elindulnak rajta. 

Legfontosabb eszközömmel, a Színes hangulatok képkártyákkal – mely a saját festményeimből készült – klienseimet mélyebb szintre juttatom, ami hatékonyabb és eredményesebb önismereti munkát tesz lehetővé, segíti a tisztánlátást és a válaszok megtalálását.

Ugyanis az elmúlt évek során sok olyan Nővel és Anyukával találkoztam, akiknek szükségük volt a támogató beszélgetésekre, mert elakadtak életük egy-egy területén.

Legszembetűnőbb az
 • ÖNBIZALOM HIÁNYA, amit a körükben tapasztaltam, emellett a
 • MUNKÁBA VISSZATÉRÉS,
 • az IDŐGAZDÁLKODÁS is nehézséget okoz számukra, és sajnos
 • a PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMA sem ritka.
De a jó hír, hogy ezeken lehet javítani és megszüntetni a coaching eszközével!
 
Képzeld el, hogy van VALAKI:
 • akinek ugyanolyan fontos a SIKERED, mint Neked,
 • aki jó kérdéseket tesz fel, melyekkel RÁTALÁLSZ az erőforrásaidra,
 • aki segít olyan megoldásokat találnod magadban, amelyekről nem is TUDTÁL,
 • aki SEGÍT neked kiszélesíteni a horizontodat,
 • aki olyan nézőpontokat ad, amiket eddig nem használtál,
 • aki KREATÍV eszközökkel segít megtalálni a számodra legjobb megoldást
A coaching VELEM erről szól!
 
Várlak TÉGED is, ha úgy érzed a fenti területek bármelyikén megoldandó feladatod van.

(Amennyiben Life Coach kolléga vagy, akkor ajánlom figyelmedbe a Coach kártyáimat!)

Ha úgy érzed, hogy javíthatnál a mostani életmódodon, de nem vagy biztos abban, hogy az általam tartott konzultációra van szükséged, akkor vess egy pillantást az ingyenes önbizalom növelő minikurzusomra. Nincs más teendőd, mint megadni az email címed és már olvashatod is az életed megváltoztatásához vezető első lépéseket!

Coaching miniform

mi is az az online coaching?

Maga a coaching megoldásfókuszú, segítő beszélgetés sorozat és útkeresés. A coaching legfontosabb célja, hogy ráébresszen, hogy az egyedüli ember, akire igazán szükséged van, Te magad vagy.
Mivel én alkotó tevékenységet is végzek, ehhez kapsz tőlem önmegvalósító kreatív gyakorlatokat is.

Egy kreatív, egyedi, gondolatébresztő folyamat, amely arra inspirál, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. A coaching tehát jóval több, mint egy támogató, baráti beszélgetés, mert hatékony, minősített választ ad a hivatásban és a magánéletben zajló folyamatainkra.

A modern élet kihívásaihoz és a gyermekük miatt kevésbé mobilis édesanyákhoz igazodva a coaching sem feltétlenül igényli a személyes találkozást. A technikai vívmányoknak köszönhetően nagyon egyszerűen, bármely Neked kényelmes online platformon tudunk videochat-en keresztül beszélgetni, így nem kell elszakadnod teljesen a mindennapi feladataidtól, ha szükség lenne rád, megvárom, amíg gyorsan elintézed. Online coaching esetén tehát nincs szükség szabadnapra, nincs szükség baby-sitterre, csak egy szabad órácskára, amit (többé-kevésbé) teljesen magadra fordíthatsz.

Mikor való Neked?

  • Ha elhivatott és elszánt vagy, akarsz változni és változtatni a jelenlegi helyzeteden.
  • Tudnod kell, hogy minden, amire vágysz elérhető, viszont áldozatos és kitartó munkát igényel tőled is.
  • Tapasztalataimmal támogatni foglak ebben a folyamatban, de a lépéseket Neked kell megtenned!

Mikor nem való Neked?

  • Ha nem vagy hajlandó időt szánni magadra.
  • Ha nem hiszel az önfejlesztésben.
  • Ha nem akarsz változni vagy változtatni.

Ha úgy érzed, hogy javíthatnál a mostani életmódodon, de nem vagy biztos abban, hogy az általam tartott konzultációra van szükséged, akkor vess egy pillantást az ingyenes „Tedd helyére életed legfontosabb puzzle darabját!” mentorprogramomra. Nincs más teendőd, mint megadni az email címed és már olvashatod is az életed megváltoztatásához vezető első lépéseket!

Coaching miniform

Amiben biztosan segítségedre van a life coaching:

Megtanulhatsz döntést hozni.

Növelheted az önbizalmadat.

Megismerheted önmagad.

Megtanulhatsz elfogulatlanul tekinteni önmagadra.

Megtanulhatsz problémák helyett feladatokat látni, amiket meg tudsz oldani.

Tudod hatástalanítani a stresszt, megtanulhatod, hogyan lehet nem aggódni azon, amin nem kell vagy amin nem tudsz változtatni.

Megtanulhatsz tervezni, célokat állítani, a saját életedet vezetni.

online coaching

HIGGY és MERD megvalósítani Önmagad!

Hogyan zajlik nálam a life coaching?​

Hiszem, hogy a megoldás mindnyájunkban benne van, csak elő kell csalogatni. Feltérképezem benned a cselekvések mögött álló motivációt.
Kérdésekkel és kreatív gyakorlatokkal, segítelek más oldalról, másik nézőpontból, újabb szemüvegeken át ránézni a problémádra, az elakadásodra és ezáltal rálelned a megoldásra, a számodra legmegfelelőbb válaszra.
A további lépésekben pedig elindítalak ezen az úton, megerősítelek, hogy végig is tudj menni rajta és a végén egy elégedett, új életet élj.

Ahhoz, hogy eredményt is lássunk, legalább 5 ülést tartok, optimálisan 6-ot, ha szükséges további alkalommal találkozunk online vagy személyesen.

A 0. alkalom egy ingyenes SKYPE-os, Zoomos vagy FB Messengeres 30 perces “tényfeltáró” konzultáció, ahol megismerjük egymást, egymásra hangolódunk és itt még van lehetőség eldönteni – Neked és nekem is – hogy együtt tudunk-e működni. Ha igen, akkor elkezdjük a folyamatot, melyet minden esetben egyénre szabok.

A folyamat során az első 4 alkalommal hetente találkozunk, majd ezután 2-3 hét szünet következik a témádtól függően. Ez idő alatt lehetőséget kapsz a konzultáció során megtapasztalt új gondolatmintákat, gondolkodásmódot alkalmazni.

A fennmaradó alkalmakra ezután kerül sor, melynek végén lezárjuk a folyamatot. Ezen 5-6 alkalom NEM a teljes átalakulásodra hivatott, hanem arra, hogy egy új ajtót nyissak önmagad felé, melyen belépve már új nézőpont alapján tudsz önállóan, önmagad is változásokat eszközölni.

FONTOS! Minden egyes folyamat előtt ún. megbízási szerződést kötünk.

Az coaching ülések időtartama 60-90 perces. Lehetőség van alkalmanként, illetve folyamatos megbeszélésekre, ezeket az alkalmakat egy díjmentes 30 perces SKYPE-os, Zoomos vagy Messengeres találkozó előzi meg.

Az első, célkitűzéses ülésünk után lehetőséged van az ezt követő alkalmakat előre kifizetni átutalással. 

Mind a nulladik és az azt követő alkalmakat előre fogjuk egyeztetni úgy, hogy mindkettőnknek a legideálisabb időpontot találjuk meg.

Az első ülés összegét átutalással kell kiegyenlíteni a megbeszélt időpont előtt 3 nappal.


A további ülések díját online esetén 2 nappal az ülés előtt átutalással vagy személyes esetben készpénzben az ülés után itt, a helyszínen.


Ha előre, egy összegben fizeted a teljes folyamatot, akkor annak rendezésére átutalással van lehetőség, melyet kérlek, a 0. alkalomnál jelezd!


A számlákat minden esetben a szerződésben meghatározott névre és címre fogom kiállítani!

Bejelentkezés:

Az ülésre jelentkezhetsz:

Mind a nulladik és az azt követő alkalmakat előre fogjuk egyeztetni úgy, hogy mindkettőnknek a legideálisabb időpontot találjuk meg. A közösen megbeszélt időpontot / időpontokat minden esetben írásban visszaigazolom.

A bejelentkezéshez szükséges az alábbi adatok megadása:

 1. név (számlázási név)
 2. cím (számlázási cím)
 3. telefonszám
 4. e-mail cím

Az adatokat az Adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki. Bővebben itt olvashat: Adatvédelmi szabályzat

Lemondás:

Az előre megbeszélt időpontok lemondására, új időpont egyeztetésére a coaching előtt 72 órával van lehetőség díjmentesen.

A lemondást csak írásban – e-mail, Facebook messenger, kapcsolati űrlap – lehetséges. A lemondásodat mindig visszaigazolom, mely után lehetőséged van egy új időpontot egyeztetni.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy az egész folyamatot előre kifizeted és a kedvezményes díjat választod, úgyis a fent említett szabályok vonatkoznak Rád.

Mindemellett lehetőséged van a teljes folyamat lemondására, amennyiben az első alkalom után mégis úgy döntesz, hogy nem engem választasz.

Ebben az esetben az első alkalom után 24 óra áll rendelkezésedre, hogy írásban értesíts és felmondd a szerződésünket. Az első alkalom teljes (de kedvezményes), díjának levonása után a fennmaradó összeget visszatérítem Neked.

Köszönöm, hogy egymás idejét tiszteletben tartjuk!

Ha úgy érzed, hogy javíthatnál a mostani életmódodon, de nem vagy biztos abban, hogy az általam tartott konzultációra van szükséged, akkor vess egy pillantást az ingyenes „Tedd helyére életed legfontosabb puzzle darabját!” mentorprogramomra. Nincs más teendőd, mint megadni az email címed és már olvashatod is az életed megváltoztatásához vezető első lépéseket!

Coaching miniform

Vedd fel velem a kapcsolatot!

coach

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Javítani szeretnél az életminőségeden, de nem tudod még merre indulj el?

Akkor figyelmedbe ajánlom az INGYENES Önbizalom növelő minikurzusomat.

Ismerd meg az életmódod megváltoztatásához szükséges 5 alaplépést, és kezdd el más dimenzióban látni a problémákat, akadályokat!

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Coaching miniform