Új év, új tervek

Fókuszban a Nők, Anyák támogatása mindenek felett!

2022 számomra a nagy döntések, változtatások és változások éve volt. Letisztult bennem teljesen, hogy mit akarok pontosan csinálni és hogyan. Rájöttem, hogy vannak dolgok, amiket le kell tennem, el kell engednem! El kell búcsúznom bizonyos tevékenységektől annak érdekében, hogy teljes fókuszommal a segítőtevékenységem erősítsem. Megszületett bennem ezzel együtt az új CÉL is, ami még inkább megerősített abban, hogy a Nők, Édesanyák számára akarok támogató kezet nyújtani a tudásommal, a tapasztalatommal és a széleskörű coaching és művészetterápiás eszköztárammal, beleértve az évtizedes alkotói tevékenységemet is felhasználva. Teljes munkaidőben, vállszélességgel ezt a célt szolgálom 2023-ban! 

Az elmúlt évek alatt számos képzésen vettem részt, ahol megtanultam az elméletet, majd saját szorgalmam és mentoraim, legfőképp Murányi Edina által rengeteg gyakorlatot szereztem, és miközben saját magamon is dolgoztam, tapasztalatok tömkelegével lettem sokkal gazdagabb, amiért örökre hálás leszek! Az eddigi tevékenységeim során több száz Nővel, Anyukával ismerkedtem meg, hallgattam meg a történetüket, a panaszaikat, néhol a teljes bizonytalanságukat, elkeseredettségüket. Nekik nyújtottam támogató kezet és segítettem, hogy szebb legyen a napjuk.

Ennek alapján alkottam meg a „Tedd helyére életed legfontosabb puzzle darabját!” Mentorprogramot, mellyel azoknak a Nőknek/Anyáknak tudok támogatást nyújtani, akik úgy érzik nem a saját életüket élik és szeretnének (újra) Önmagukra hangolódni, megtalálni azt a munkát, ami a hobbijuk is egyben és ezáltal a stabilitást, az egyensúlyt és az anyagi biztonságot megteremtve a belső békéjükre lelni. Mivel én is érintett vagyok ebben a témában, van rengeteg tapasztalatom, gyakorlatom, hogy hogyan lehet ide eljutni és ezt szeretettel osztom meg mindenkivel, aki hasonló cipőben van, mint amiben én voltam évekkel ezelőtt. Szabadidőmben is azzal foglalkozom, hogy az ügyfeleimmel történő ülések során minél hatékonyabb, lélekemelő támogatást tudjak adni. Ennek érdekében folyamatosan bővítem a szimbólum kártyák számát, amelyekkel dolgozom a segítő folyamatok során.

Sőt! Büszkén mondhatom, hogy napról-napra egyre több coach kollégám, ezen kívül pszichológusok, kineziológusok, szomato-drámások és egyéb segítő foglalkozású szakemberek is használják már – csodás eredményekről számolva be – a Színes hangulatok nevű kreatív kép- és coaching kártyacsomagot, mely jelen pillanatban 60db-os és a saját festményeimből állítottam össze, a nagyon szép minőségű fizikális megjelenést pedig a szegedi E-press Nyomdának köszönöm nagy szeretettel.

Ha úgy érzed megszólított, amit olvastál, akkor várlak Téged is egy mély, lélekemelő beszélgetésre!

Szeretettel:
Timi

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Minden héten további új bejegyzések várhatóak! 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!