Tedd helyére életed legfontosabb PUZZLE darabját!

"Tedd helyére életed legfontosabb PUZZLE darabját!"

Hogy mi is ez? Röviden: egy általam kifejlesztett mentor program Anyukáknak, Nőknek!

Hosszabban pedig:
2019-ben huszonsok év közgazdasági, banki munka után döntöttem, hogy elég volt a számokból, táblázatokból, és azt akarom végre csinálni, ami igazán érdekel. Felmondtam! Életem egyik legjobb döntése volt, bár akkor még nem tudtam, hogy milyen nehéz és sok elágazással, zsákutcával teli időszaknak nézek elébe. De szerencsére az akkor már sok éve tartó önmagammal való munka, a segítők, mentorok és coachok, akikkel dolgoztam és azóta is kapcsolatban vagyok, mind támogattak abban, hogy kikristályosodjon előttem a valódi feladatom és utam.

Ezek a tapasztalások mind segítettek abban, hogy tavaly megalkottam a saját Mentor Programom, aminek a „Tedd helyére életed legfontosabb PUZZLE darabját!” nevet adtam. Sokan kérdezték már, hogy mit takar itt a PUZZLE szó? – A válaszom: Saját Magad! A program lényege, hogy azoknak a Nőknek, Anyukáknak segítek megtalálni saját magukat, akik úgy érzik nem azt csinálják jelenleg, amivel szívből szeretnének foglalkozni. Akik tudják, hogy nem a saját életüket élik, nem a saját útjukat járják, de nem tudják, hogy hogyan törjenek ki ebből, hogyan tegyék meg az első lépést és induljanak el. Nekik adok támogatást a saját tapasztalatomat és a tudásomat felhasználva. Elkészítettem a programhoz tartozó plakátot is, ahol még szemléletesebb, hogy mit is teszünk helyre közösen az ügyfeleimmel.

Dolgozunk az önbizalmán, az önbecsülésén, a hovatartozásán, megteremtjük vele az egyensúlyt belül és ezáltal kívül is, felépítjük ÖNmagát és ezzel az új tevékenységi formáját is, amiben már harmonikusan fogja érezni magát. A program egy 10 hetes coaching folyamat, ahol a 10 egyéni (online) konzultációs alkalmak mellett, ezen időszak alatt 0-24 órás személyi asszisztenciás szolgáltatás keretében folyamatosan nyomon követem az ügyfelem, házi feladatokat adok, visszaküldi, javítom, bármikor megkereshet a kérdésekkel…stb. Teljes, szeretetteli figyelemmel vagyok az ügyfeleim iránt, alázattal a munkám iránt. Az ügyfeleim is tisztelettel, elköteleződéssel és szorgalommal vágnak bele a programba, hiszen tudják, hogy az alázat és a bizalom a közös és eredményes munkához elengedhetetlen. Hitvallásom: Bízom önmagamban, és a sikerhez vezető út a szorgalom! Ha készen vagy rá, hogy elkezd az izgalmas utazást Önmagadban, akkor kérj időpontot egy kötelezettségektől mentes tényfeltáró konzultációra a Kapcsolat fülre kattintva. Szeretettel várlak Téged!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Minden héten további új bejegyzések várhatóak! 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolódó cikkek

Fedezd fel önmagad és a világot fenntartható módon!

A fenntarthatóság nem csupán egy divatos szó, hanem egy életmód és szemlélet, amely segít megőrizni a bolygónkat a jövő generációi számára. Az egyre növekvő fogyasztói társadalom és a természeti erőforrások kimerülése miatt egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fenntartható megoldásokra.

Tovább olvasom »

Miért fontos ÖnMAGunkat szeretni?

Ma erre keressük a választ!
Az önszeretet nem önzőség!
Sokkal inkább az a belső békesség és elégedettség, amely lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és nyitottak legyünk mások iránt is.

Tovább olvasom »

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft