Illatok, ízek, barátság...

Még valamikor az ősszel, talán szeptemberben, nyertem egy vállalkozói csoportban egy tanácsadást Anikó Mátrainé
Tasnádi esszenciális olaj szakértőtől. Akkor nem volt alkalmam a személyes találkozó megszervezésére, ezért online hívott fel Anikó. Az első perctől kezdve egy nagyon barátságos, közvetlen kedves Anyuka beszélgetett velem a vonal másik végén. Sok érdekességet, tapasztalatot osztott meg velem az olajokról. 

Régóta szeretem én is az illóolajokat, a gyermekeim születése előtt sokat használtam is párologtatóban, de aztán kicsik mellett nem mertem, nem tartottam biztonságosnak és le is szoktam róla, pár évvel ezelőttig, amikor is megint elém kerültek a csodás illatok, és legelőször a szintetikus öblítőszert cseréltem le, és azóta így mosok. A beszélgetés alatt kiderült, hogy Anikó nem csak az olajokhoz ért, hanem meseterápiával is foglalkozik, ami engem is érdekel már egy jó ideje, de ezt még nem tanultam ki. Jó hangulatban telt az első beszélgetésünk és már akkor megegyeztünk, hogy személyesen folytatjuk.

Azóta többször is váltottunk levelet…. A két ünnep között pedig, amikor nem éreztem túl jól magam és ezt egy fél mondat erejéig az egyik posztban meglátta Anikó, rögtön rám írt, érdeklődve, hogy mi a baj, tud-e segíteni? Írtam neki, és felajánlotta, hogy küld nekem pár esszenciát, amik jók lehetnek…. Képzeljétek, másnap délelőtt csöngetett a futár és hozta az ígért esszenciákat. Este egy cseppet tettem a vizembe és reggelre, mintha kicseréltek volna. Ez volt az a pont, amikor biztos voltam benne, hogy minél előbb találkoznunk kell személyesen. E héten szerdán ez létre is jöhetett. Egy kellemes délelőttöt töltöttem Anikónál, aki egy csésze finom teával, isteni házi kókuszgolyóval (a férjét illeti a dicséret) és sok kedvességgel várt. Szuper jót beszélgettünk nemcsak az olajokról, hanem a gyermekeinkről, hivatásainkról, vállalkozásról, pszichológiáról, coachingról…. Lenyűgözött széles körű tudásával, kapásból vágta, hogy mit mivel lehet támogatni. Még a kisfiam hiperaktivitására is voltak javaslatai, hamarosan bevetem és kíváncsi vagyok a változásra…. Végül előkerültek a Színes hangulatok kártyáim is, amit Anikó egyesével megcsodált, majd végül kettőt kiválasztott, melyekről fantasztikus asszociációk születtek benne.

A jövőben tervezem a lélekemelő támogató folyamatok mellé az olajok alkalmazását is, mert eddig is hittem, de
most már bizonyos vagyok benne, hogy kiegészítve a coachingot ezek is segíteni, hogy a tudják a lelki sebek
tovatűnjenek.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Minden héten további új bejegyzések várhatóak! 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!