Traumaoldás – Saját történetem

Pár hete megkeresett egy kollégám, hogy tartsak workshopot a gyász- és veszteségfeldolgozó csoportjában, a záró alkalmukon 16 özvegy részére, akik magukat kedvesen őzikéknek hívják.

Amikor kiderült, hogy október 14 lesz az időpont, egy pillanatra elszorult a szívem, de ugye tudjuk, hogy nincsenek véletlenek.

Ez a nap számomra is egy szomorú, veszteséggel teli nap most már 7. éve.
Ezen a napon elvesztettem egy pici életet, amit számomra is nehéz volt akkor feldolgozni.
Több segítő támogatásával és a saját módszeremmel, aminek az alkotás a MAGja viszont sikerült.

Számos festmény készült Róla, Lilláról, és ez segített engem a trauma feldolgozásában és a gyógyulásban.
És most ennyi év után már le is tudom írni ezt a történetet, amit rajtam kívül eddig csak pár ember tudott.

A workshop reggelén meggyújtottam a gyertyát és elvégeztem azt a szertartást, amit minden évben megteszek. Ezután felkészültem az előadásra.

A téma az értékek, erőforrások megtalálása és a jövőkép kialakítása, amire a Színes Hangulatok és Színes Érzések kreatív, önismereti, asszociációt segítő képkártyákkal megspékelt nagyon erőteljes és mély gyakorlatokat vittem a csoportba.
A résztvevők a kezdeti zárkózottság után szépen elkezdtek megnyílni, felismerések, AHA élmények és megoldási javaslatok születtek ott, amiért hálás vagyok, hogy részese lehettem és támogathattam ebben ennyi csodás és erős Hölgyet, hogy a bizalmukba fogadtak és megismerhettem életük egy pici részletét ott, azon a számomra is különleges napon!

Azóta pedig már van, aki velem folytatja a lelki munkát, hogy megerősödjön lelkileg, érzelmileg és megtalálja azt az új célt, amiről szólhat a veszteség után az élete.
Ezúton is köszönöm Simon Ágnesnek a lehetőséget, aki a következő visszajelzést írta az eseményről:

„A 6 hónapos programomban végzett özvegyekkel találkoztunk egy vasárnap az otthonomban. 17-en voltunk együtt, akik már létrehozták az új verziójukat. Sokat gondolkoztam azon milyen programmal színesíthetném ezt a napot, ami még hozzátenne az önképükhöz.

A keresgélés közben találtam rá Timire és az ő csodálatos kézzel festett önismereti kártyáira. A coaching kártyák segítségével közösen megnéztük még milyen célokat és álmokat tudunk létrehozni magunknak. Nagy utazás volt a vágyak világába, Timi csodaszép kézzel festett kártyái oldották még tovább az esetlegesen bennünk lévő blokkokat és csodálkoztunk rá a lehetőségeinkre az életben.
Gyönyörű napot töltöttünk együtt.

Mind megtanulták már menedzselni a gondolataikat, kezelni az érzéseiket és lerakták Egy ismét szerethető élet alapjait.
Timi programja ezt tudta még emelni, a kártyák segítségével további blokkokat oldottunk, minden részt vevő szinte öröm mámorban úszott, mert érezte, hogy további gátak szakadtak fel belőlük.
Kellenek eszközök a veszteség feldolgozásához. Nem azt kell elfogadni, hogy az élet már csak keserű lehet és a fájdalom örök, hanem azt, hogy ez a te felelősséged, hogyan találod meg a megfelelő eszközöket a fájdalmad kezelésére.
Ilyen eszközt nyújtanak Timi kártyái is, amelyek most bizonyították, hogy hatékonyan hozzájárulnak a veszteségfeldolgozáshoz.

Köszönöm Timi, hogy eljöttél hozzánk aznap személyesen és levezetted ezt a programot nekünk. Hálásan vagyunk mindannyian. Lesz még ilyen máskor is.”

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft