Hatékony és mély módszer Segítő Szakemberek részére

A Takács-Művész-Coaching© Módszer hidat épít az egyén világa és a művészet világa között. A megoldásfókuszú coaching és a művészetterápiára épülő art coaching kreatív eszköztárával lézer pontosan megvilágítja a legfontosabbat, vagyis azt, hogy hogyan legyünk ÖnMAGunk!

Harmonizálja a jobb és a bal agyféltekét, szinkronba hozza a megfelelési vágyunkat az egyéni igényeinkkel, segít megtalálni azt, hogy kik is vagyunk valójában.

Segítségével hozzásegítheted a kliensedet az életvezetésében problémát okozó érzelmi, gondolkodási és viselkedési minták felismeréséhez és annak megváltoztatásához.
A művészetterápia a tudattalannal dolgozik, célja a feltárás és ezen keresztül a gyógyítás. Az art coaching pozitív művészetterápiás és kreatív eszközöket használ, melynek célja a fejlődés, a fókuszt a jelenre és a jövőre helyezi. Módszeremben a két szemléletet ötvözöm, mert hiszem, és a saját elakadásaimon és traumáimon tapasztaltam, hogy a múlt minden esetben kihat a jelenre, ezért meg kell ismerni ahhoz, hogy a jövőt fel tudjuk építeni. A megismerés során mélyebb rétegeket mozgatunk meg. A fő feladat a probléma gyökerének megtalálása, annak kigyomlálása, átkeretezése és a megoldás megkeresése.

Ez után következik a jövőbeli cél meghatározása és a megvalósítása felé vezető úton való elindulás.
Az eszközeimmel kitágítom azt a teret, ami a megoldáshoz tud vezetni. Általuk olyan ötleteket kaphat a kliens, amire eddig nem is gondolt. Felismerések, AHA-élmények születnek általuk, mert aktivizálják a jobb agyféltekét, ami a logikus gondolkodás helyett a kreatív énünket hívja elő. Megmozgatják az érzelmeket, a képzelőerőt felerősítik, asszociációkat indítanak el. Újabb szemüvegeken át tekintenek a kliensek az elakadásaikra, többféle nézőpontot kapnak, amiből ki tudják választani a számukra leginkább működőt és ezáltal átkeretezik a problémákat.

Álljon itt két legfrissebb tanítványom visszajelzése:


„Nagyon sok újat tanultam, rengeteg felismerést tapasztaltam meg. Nagyon tetszett, hogy a házi feladatokat másokon kipróbálhattam, így pici betekintést nyertem a szakmába. Érdekes volt számomra, hogy anyukámmal csináltam több gyakorlatot is és jól ismerem őt illetve a problémáit mégis hallottam tőle olyan dolgokat melyekről idáig nem tudtam. Ez is azt bizonyítja,hogy a gyakorlatokkal feltárunk olyan dolgokat melyek mélyen vannak. Jó volt látni a feladat végén,hogy bár elfáradt,de megkönnyebbült,hogy kiadta magából és örültem hogy segítettem neki a megoldásokra rávilágítani. Így volt ez a saját problémáimmal is, megoldásokat találtam rá az órákon és elgondolkodtam olyan dolgokon, amelyeken még soha. Érdekes volt hallgatni az órákon más problémáit is, elgondolkodtató,hogy mennyi nehézsége, elakadása van az embereknek, és mi akik az órákon részt vettünk, segítséget kaptunk tőled a gyakorlataiddal, hogy megoldjuk a problémákat és elkezdtünk egy új utat.

Számomra a legfontosabb amit megtanultam az órákon, hogy merjek megnyílni és őszintén beszélni a problémáimról és ne szégyelljem mikor én vagyok a középpontban és mindenki engem figyel. Ez nagy hatással van az életemre,számomra ez egy hatalmas változás. Hálásan köszönöm a sok tanítást, segítséget, bizalmat, útmutatást és mindent amit kaptam tőled!

Köszönettel:
Mikóné Nyiri Judit”

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft