Elmélkedés Anyák napja előtt

Elmélkedés Anyák napja előtt

Mi kell a Nőnek?

Megértés. Elismerés. Biztonság.

Rendben, de 2023-ban ez szinte nulla szinten van jelen, mind a munkahelyeken, mind a családi kötelékekben. Nem tudja a Nő feltétlen, mit csináljon és főleg azt nem, hogyan csinálja, hogy megértsék, elismerjék és biztonságban érezze magát. Pedig a Nő erre született. Így tud növekedni, kiteljesedni, alkotni, újra és újraszületni, melegséget adni, termékeny lenni, bőségben lenni, megőrizni a bájosságot-, a csábító tüzet, amit képvisel. Női mentor vagyok, mert én is Nő vagyok. Amióta felébredtem, “újrafestettem” magam, azóta én is tudom, mire van szükségem, mit szeretnék és hogyan teremtsem ezt meg. Az ébredés óta, minden nap dolgozom rajta, mert azt tapasztalom, hogy nem csak segít megőrizni, amit azóta felépítettem, hanem igényem is van, hogy gyakoroljam ezt az életszemléletet. 3 fiú édesanyja vagyok, a méhem gyümölcsei tanítanak engem, én pedig a társuk vagyok ebben és szüntelenül tanítjuk egymást. Hiszek abban, hogy az alkotás által képes vagyok “látni” Téged, az eszközeim segítségével pedig “láttatni” a valódi ÖnMAGad.

Nem hagyományos önismereti útra invitállak!

A növekedés és kiteljesedés belső útjára hívlak, ahol levetkőzheted, az akár több évtizedes fájdalomruháidat és felveheted a királynőhöz illő köntöst. Te is királynőnek születtél, csak még lehet nem tudsz róla. Nemes lelkű, fontos szerepet betöltő Nőnek, aki megérdemli az élet gyönyörűségeit és jogában áll minden nap szeretetben jelen lenni. 3 hét a közös úton, 3 kép – ami a megtett utat jelzi – és 3 fontos lépés, amit megtehetsz.

Felismerés, döntés, cselekvés.

Ha szeretnéd, én leszek az az ember, aki útjelzőként megmutatja neked, mi rejlik benned. Az utazás értéke kizárólag egy összegben teljesíthető, amely minden eszközt magában foglal, ami kell az úton. Amennyiben megérintett az írásom, jelentkezz még ma az utazásra!

A személyes szakmai szupervíziómban Murányi Edina segít, aki a nemzetközi Charm Inside Empraxis – Traumapszichológiai és Edukációs Központ vezetője, felnőtt és gyermek ESP traumapszichológus és szakoktató.

Szeretettel a Te Lélekemelőd:

Takács Timi Női Mentor
Kreatív és Művészeti Vezető

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Minden héten további új bejegyzések várhatóak! 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Vitorlások (Van Gogh után szabadon)

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolódó cikkek

Fedezd fel önmagad és a világot fenntartható módon!

A fenntarthatóság nem csupán egy divatos szó, hanem egy életmód és szemlélet, amely segít megőrizni a bolygónkat a jövő generációi számára. Az egyre növekvő fogyasztói társadalom és a természeti erőforrások kimerülése miatt egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a fenntartható megoldásokra.

Tovább olvasom »

Miért fontos ÖnMAGunkat szeretni?

Ma erre keressük a választ!
Az önszeretet nem önzőség!
Sokkal inkább az a belső békesség és elégedettség, amely lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és nyitottak legyünk mások iránt is.

Tovább olvasom »

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft