Te hogy vagy a párkapcsolatodban?

Mostanában sokan fordultak hozzám párkapcsolati problémákkal, ezért mára ezzel kapcsolatban hozok neked egy lélekemelő olvasmányt.

Egy kapcsolat indulásánál általában mindkét fél szerelmes (Jó esetben legalábbis).
De nem biztos, hogy mindkét fél ugyanannyira szerelmes. Komoly vizsgálatok bizonyítják, hogy ilyenkor te nem a másikba vagy szerelmes hanem egy rávetített képbe, ami belőled jön. Egy olyan képbe, amit szeretnél, hogy a másik olyan legyen akiben igazán szerelmes tudsz lenni. És ez fordítva is igaz a másik is egy rávetített képbe szerelmes, nem beléd.
Minél pozitívabb ez a kép, vagyis minél tombolóbb a szerelem a kezdetekkor, annál nagyobb lesz a csalódás, amikor kezd eloszlani a rózsaszín köd, és rájössz erre, vagyis arra, hogy az, akit eddig szerettél vagy szeretni véltél az nem is olyan valójában, amilyennek eddig láttad.

Mi ennek a háttere?


Egyértelműen az hogy nem a másikba voltál szerelmes, hanem a vágyadba. Ha ezt tovább gondolod, hogy honnan jön amire te vágysz, ez egy végtelen egyszerű következtetés. Arra vágysz, amit soha nem kaptál meg! Ezt rendszerint nem kaptad meg a szüleidtől, sem az eddigi partnereidtől.
Ebből következik az is, hogy miért ismételsz újra és újra ugyanolyan partneri kapcsolatokat. Azért, mert szeretnéd végre valakitől megkapni azt, amire vágysz! De mindig olyanra vetíted ki, akitől ezt nem tudod megkapni, aki képtelen arra, hogy megadja neked.

Több csere után beletörődés szokott lenni, vagyis egyre hosszabbak a kapcsolatok, de nem érzed jól magad bennük, sőt egyre kevésbé érzed jól magad bennük.

Mi akkor a feladatod? Mit kell tenned, hogy kigyere ebből az ördögi körből?

Önismereti munka, ez a legfontosabb! Tisztázni kell magadban, hogy mit veszítettél el a másikban, amiben csalódtál.
Ha ezt nem teszed meg, akkor újra meg újra hasonló típusúakra fogod rávetíteni, és újra meg újra csalódni fogsz!

Tehát a 0. lépés, hogy megismerd ÖnMAGad!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft