Melyik a Te színed?

Az enyém a kék!

Tudd meg Te is, melyik személyiségtípushoz tartozol!

Carl Gustav Jung svájci orvos, aki Freud tanítványa volt, újragondolta a freudi tanításokat, és a régire támaszkodó, de lényegében új, analitikus pszichológiai elméletet dolgozott ki.
Személyiségtípusok megkülönböztetését arra alapozta, hogy a személyiség belső ösztönző ereje önmaga vagy a külvilág felé irányul-e.

Ez alapján az embereket introvertált, vagyis befelé forduló́, illetve extrovertált vagyis a külvilág felé irányuló típusokba sorolta.
Az introvertált legfőbb jellemzője, hogy megfontolt, érzelmileg nehezen kapcsolódó, töprengésre, szorongásra hajlamos, míg az extrovertált személy vidám, tetterős, gyorsan reagáló́, emberi kapcsolatokat szívesen teremtő jellemzőkkel bír.
Aztán jött Dr. Marston amerikai pszichológus, és tovább gondolta a jungi elméletet. A két főcsoportot pedig tovább osztotta és ezeken belül megkülönböztetett egy feladat orientált és egy kapcsolatorientált típust is.

Így négy csoportot hozott létre, melyeket különböző színekkel jelölt. Ennek a fajta személyiségtipológiai tesztnek a kitöltésével képet nyerhetsz meghatározó személyiségjegyeidről, megtudhatod, mik az “erősségeid”, valamint következtethetsz arra is, hogy melyek a “fejlesztendő kompetenciáid”. Emiatt mi, segítő szakemberek előszeretettel használjuk önismereti kurzusokon, de segíthet a pályaorientációban is, sőt hasznos segítség a vezető beosztásban dolgozóknak és a HR-eseknek is.

Segítheti a menedzserek és csapatvezetők munkáját abban, hogyan és kiknek osszanak ki bizonyos típusú feladatokat, illetve abban is hogyan tudnak hatékonyabban és eredményesebben kommunikálni a csapattagokkal.
A feladatok hatékonyabb kiosztása mellett arra is hasznos, hogy javítsa a munkatársak közötti kommunikációt, illetve a munkahelyi kapcsolatok minőségét.
Összességében kijelenthető, hogy ez a teszt mindenki számára hasznos lehet, aki akár saját, akár mások személyiségének főbb jellemzőiről szeretne rövid idő alatt képet nyerni.
Szeretnéd tudni Te milyen színű vagy? Kék, piros, zöld vagy esetleg sárga?

Keress meg a https://alkotoanyu.hu/kapcsolat oldalon keresztül és küldöm a tesztet!

A megkeresés tárgyánál válaszd a 4 szín tesztet!

Takács Timi Női Mentor
Life-, művész-coach, Alkotóművész
www.alkotoanyu.hu
Kreatív és művészeti vezető, oktató

Vedd fel velem a kapcsolatot!

TELEFONSZÁMOM: 06305265774    EMAIL CÍMEM: info@alkotoanyu.hu    Lépj be a Facebook csoportomba is!

Kapcsolati form

Coaching kártyáimat ITT TUDOD MEGRENDELNI.

Ft