SZÍNES AJTÓK, KAPUK

Már előrendelhető a következő önismereti kártyacsomag bevezető áron, ami szintén a saját festményeimből készül. A neve: Színes ajtók, kapuk. Előre várhatóan 2024 február folyamán jut el a nyomdába és utána fogom Neked küldeni! 

Mit lehet tudni erről az új önismereti, asszociációs kiegészítőről?

A Színes Hangulatok kreatív kártyacsomaghoz kiegészítőként készített, 20 lapos Színes ajtók, kapuk kreatív kártyacsomag lapjain különböző ajtókat, kapukat és a hozzájuk vezető utakat festettem meg, úgy, hogy az érzések és gondolatok minél szélesebb körét szólítsák meg. 

Általuk olyan történetekről mesélhetsz, amelyekkel a saját életutad során találkoztál. Ajtókat, kapukat lehet építeni, bezárni és kinyitni, vannak közöttük átláthatók és átláthatatlanok, nyitottak vagy több lakattal zártak is. De ezek sokszor csak a fejünkben léteznek. A kézzel festett kártyák lendületet adnak a saját vagy a klienseid korlátozó tapasztalatainak átgondolására. 

A többféle kirakási mód lehetővé teszi, hogy saját önismeretben, kreativitásfejlesztésben használd, illetve, ha szakember vagy akkor a kártyákat a kliensek folyamatainak megfelelően beilleszthető a terápiába. A kártyacsomag megszólítja a kreativitást, segít elgondolkodni az elakadásokon, nehéz életszakaszokon, a változásokon, a jövőbe vezető utakon.

A kártyák kiegészítői a már meglévő Színes Hangulatok alap készletnek, illetve a Színes Érzések csomagnak.

Miért érdemes már most előrendelned a Színes ajtók, kapuk kreatív kártyacsomagot?

  • az elsők között próbálhatod ki őket, ezzel akár versenyelőnyhöz jutva a konkurenciádhoz képest
  • 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg, később már csak teljes áron juthatsz hozzá
  • mert ha egyidejűleg előrendelsz egy csomag Színes ajtók, kapuk kártyacsomagot és mellé egy Színes Hangulatok csomagot is, akkor egy 4 órás, saját élmény alapú workshopon való részvételt is ajándékba kapsz (14.990Ft értékben), ahol gyakorlatban mutatom be a kártyák használatát.
Megrendelésedet az alábbi form kitöltésével tudod leadni. A visszaigazoló e-mailben fogom küldeni az utalási adatokat.
 
Köszönöm, hogy most is az én kártyáimat választod az eszköztárad bővítésére!

ELŐRENDELÉS - SZÍNES AJTÓK, KAPUK KREATÍV KÁRTYACSOMAG

Kártyarendelés

COACHING KÁRTYA CSOMAG KIVÁLASZTÁSA

Mivel a Színes Hangulatok kártyacsomag mellé rendelted a Színes Érzések csomagot is, ezért AJÁNDÉKBA adok a csomagok mellé egy 4 órás workshopot 14.990Ft értékben, melyben részletesen bemutatom a kártyák használatát különböző saját élményű gyakorlatokon keresztül. Válassz a lentebb meghirdetett időpontok közül:

FIZETENDŐ ÖSSZEG:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

SZÁLLÍTÁSI ADATOK

FIZETENDŐ ÖSSZEG:

Online fizetés esetén a fizetési felületre (Stripe) a Megrendelés elküldése gombra kattintva fog továbbvinni a rendszer.